søndag den 1. maj 2011

THE BREED (2006)

To brødre og en gruppe af deres venner tager til en øde ø, hvor deres bedstefar har efterladt dem et hus. Der går ikke længe før en sød lille hund dukker op, og vennerne undrer sig over hvor den mon kommer fra. Snart møder de en lidt større og knap så sød, faktisk ret aggressiv, hund. Brødrene kommer i tanker om at deres bedstefar da vist havde udlejet en del af øen til noget hundeopdræt, men da nogen af hundene havde fået rabies var alle hundene blevet slået ihjel, og projektet blev lukket.
Det viser sig dog at hele øen vrimler med superaggressive, og ret kloge, hunde, og de forsøger nu at slippe væk fra øen, hvilket dog viser sig at være noget af et problem.
En af hovedrolleindehaverne er Michelle Rodriguez, som jeg altid har troet var gift med, eller på anden måde relateret til, Robert Rodriguez, men det er hun åbenbart ikke??? Anyway, filmen er produceret af Wes Craven, og det er ikke altid det er lige godt, men her er der tale om en vellykket lille film, ikke noget mesterværk, men bestemt værd at se hvis man er til dyregysere. 4/6 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar